על פי התביעה בני הזוג ניהלו במשך מספר שנים מערכת זוגיות וקיבלו החלטה משותפת להביא ילדים לעולם, מקשר זה נולדו שני ילדים בעלי צרכים מיוחדים. מראשית הדרך, כך מצוין בתביעה, מערכת היחסים ידעה עליות וירידות והנתבע לא הכחיש כי ניהל יחסים עם מספר נשים במקביל והחל לבגוד באם הילדים בה ללא הפסקה. לפני מספר שנים, נוכח מחלוקות בין הצדדים והחשש מפרידה עתידית, פנו הצדדים לגישור בסופו חתמו הם על הסכם חיים משותפים, בפני עורכת דין, אולם ההסכם מעולם לא אושר בביהמ״ש. "ככל הנראה באופן מכוון ע״י הנתבע אשר לא רצה בכך. על אף האמור, די בחתימתו של הנתבע על ההסכם כדי להבין את כוונת הצדדים. כך, בין היתר הוסכם ע״י הצדדים, כי המשמורת תהא בידי האם וכן הצדדים פירטו את הוצאות המחיה הגבוהות של הילדים והבית", כתבה עו"ד וינטרוב בתביעה.
לפני כשנה עזב האב את הבית וממועד עזיבתו של הנתבע את הבית, התנער ועודנו מתנער מאחריותו כאב לילדיו, לא נשא במזונות ילדיו, לא השתתף בתשלומי חינוך, הותיר אחריו חובות, לא שילם עבור הוצאות רפואיות של הילדים, לא השתתף בכל תשלומי הבית למעט דמי השכירות ועד להגשת התביעה, שילם הנתבע עבור שכירות הדירה. "בעת האחרונה, ציין הנתבע בפני בעל הדירה שבה מתגוררת האם יחד עם הילדים, כי אין בכוונתו להמשיך לשאת בדמי השכירות ומשכך, בעל הדירה ציין בפני התובעת, כי מחפש הוא בימים אלו שוכר חלופי וכי לפנים משורת הדין ייתן לה חודש ימים על מנת להסתדר ובקרוב עתיד הוא לסלקה מהדירה", כתבה עו"ד וינטרוב והוסיפה: "מכאן בחודש הקרוב, עתידה המשיבה להיזרק לרחוב יחד עם שני ילדיה מבלי שיש להם כל קורת גג חלופית, והכל בזמן שהנתבע החליט להפסיק לשלם את השכירות וכן אינו מעביר לה ולו אגורה שחוקה בעבור דמי המזונות".
כעת דורשת עו"ד וינטרוב בשם האשה, כי בית המשפט יורה לאב לשלם לה את דמי המזונות וציינה גם כי הוא מתכחש לילדיו. "האם, מתוך אמונה, כי טובת הקטינים מחייבת קיומו של דמות אב בחייהם, עשתה כל אשר לאל ידה, על מנת לפנות ללב הנתבע, תוך שניסתה לשכנע אותו לראות את ילדיו ולדאוג לקורת גג עבורם ולמזונותיהם אולם האמת המרה היא, כי הנתבע בחר להתנער מילדיו", נכתב בתביעה.
עו"ד הילה וינטרוב מומחה בתחום המעמד האישי: נישואין, גירושין, הסכמי ממון, הסכמי גירושין, תביעות הפחתת מזונות או הגדלת מזונות, תביעות משמורת, משמורת משותפת, צוואות וירושות, ייפוי כוח מתמשך, אפוטרופסות, ידועים בציבור, פירוק שיתוף, חלוקת רכוש, תביעות כתובה ופיצויים וכיוצ"ב.