כשנתיים וחצי לאחר שהבדרן נאור ציון, תקף אדם בקניון רמת אביב, הוא הודה, לאחר הליך גישור בבית משפט השלום בתל אביב, בעבירה של תקיפה. ציון ישלח לתסקיר מבחן לאחריו יבקש הסניגור שלו לבטל את ההרשעה בפלילים.
על פי כתב האישום המקורי, בחודש מרץ 2018, נאור ציון שהה בקניון רמת אביב. בסמוך לדוכן ״פרטנר״ שבקניון חלף אדם על פניו של ציון ואמר לו ״היי נאור אני מזהה אותך״ והמשיך בהליכתו. בהמשך לאותן הנסיבות, חזר ציון בריצה לנקודת הימצאותו של המתלונן, 500 מטר מהמקום, סובב אותו באמצעות ידיו כך שעמד מולו ותקף אותו שלא כדין וללא הסכמתו בכך שהדף אותו לאחור תוך שאיים עליו: ״למי אתה חושב שאתה מדבר, אני אזיין אותך״, ואז חבט בו בלסתו באמצעות אגרוף.
המתלונן ביקש להזעיק משטרה ואז החל שוב דין ודברים בין השניים, במהלכו התריע המתלונן בפני הנאשם כי צפוי לעבור ניתוח וביקש כי לא יפגע בו. בשלב זה, חבט הנאשם עם אגרופו בשנית בלסתו של המתלונן עד אשר בלמו והרחיקו אותו עוברים ושבים.
לאחר הליך גישור, הבדרן הודה אתמול בתקיפה והשופט שמואל מלמד הרשיע אותו ושלח אותו לתסקיר שירות המבחן. בדיון אמרה אתמול נציגת התביעה המשטרתית: "עמדת המאשימה להרשעה, לאור חומרת המעשים כאשר מצופה כי דווקא דמות ציבורית כמו הנאשם ידע לשלוט ברגשותיו ובמעשיו, גם אם היו מצוי באותה עת בסערה רגשית ונקלע לסיטואציה שאינו רגיל אליה. לאחר קבלת התסקיר אנו נציג את הרכיבים שאנו עותרים לענישה. בכל מקרה נעתור במשותף לעונש של פיצוי".
מנגד, הסניגור ביקש מבית המשפט שינחה את שירות המבחן לבדוק את האפשרות לסיים את ההליך ללא הרשעה, משני טעמים עיקריים – ההרשעה עצמה עלולה לפגוע בו, בקריירה שלו בצורה אנושה. "הנאשם", אמר, "סבר שהוא שומע קללות קשות מאוד שהופנו אליו על ידי המתלונן וחזר חזרה כדי לברר את פשר העניין ואלמלא כמובן הפנייה של המתלונן לא היינו נמצאים כאן, וזו הסיבה שאני מבקש ששירות המבחן יבדוק אותה כאשר הוא בוחן את סוגיית ההרשעה וכמובן את סוגיית התסקיר בכלל".
הסניגור הוסיף: "בנוסף לכך, אימו של הנאשם הייתה על ערש דווי ונפטרה ימים ספורים לאחר מכן, 4 ימים, הנאשם עצמו התייתם מאביו בגיל 8 ואני אומר כי בימים אלו, בהם נעשה כתב האישום, הנאשם סעד את אימו וראה אותה למעשה בשעות הכי קשות שניתן לחשוב ולחוות".
_______________________________________________________