לבית המשפט המחוזי בתל אביב הוגש כתב אישום חמור נגד 9 נאשמים, המייחס להם עבירות של ארגון וניהול הימורים, הלבנת הון ועבירות מס. כתב האישום מגולל מסכת עובדתית רחבה של ארגון הימורים שפעל באמצעות אתרי הימורים שונים ברשת האינטרנט בין השנים 2012 – 2017. במסגרת כתב האישום, הגישה המדינה בקשת חילוט הכוללת רכוש אסור בשווי מיליוני שקלים, בהתאם לחוק איסור הלבנת הון.
על פי כתב האישום, בראש ארגון ההימורים עמד דודי קחלון יחד עם 7 נאשמים נוספים יוני בן חיים, קובי מנשה, בן אלון, משה גבאי ("הגדול"), משה גבאי ("הקטן"), שימי אזן ודניאל אדרי, יחד עם העבריין יעקב שמעון ("עקא") וא"א (עד המדינה בתיק 1131, המתנהל בימים אלו בבית המשפט המחוזי בתל אביב נגד העבריין מוטי חסין ואחרים).
ארגון ההימורים גלגל בתקופת פעילותו עשרות מיליוני שקלים, והפיק לחברי הארגון רווחים של עד מאות אלפי שקלים בשבוע. על מנת להסתיר פעילות זו, כך לפי כתב האישום, פעלו הנאשמים בדרכים מתוחכמות להסוואת חברי הארגון, כשהשתמשו בשמות קוד שונים "משקפיים", "כיפה" ועוד, כאשר חלוקת הרווחים נעשית בחדרים שנשכרו בבתי מלון שונים בהתראה קצרה לחברי הארגון.
כמו כן, נטען, על מנת להסוות את כספי ההימורים, השתמשו בצ'יינג'ים שונים באמצעות אנשי קש. בביתם של חלק מהנאשמים נמצאו סכומי כסף מזומן בערך של מיליוני שקלים, במקומות ובמטבעות שונים.
מכתב האישום עולה כי ראש הארגון – דודי קחלון – הסתיר מאות אלפי שקלים, מכספי ההימורים, בכך שרכש רכב יוקרה מסוג פורשה, אך לא רשם אותה על שמו, על מנת להסתיר את רווחי ארגון ההימורים שבניהולו.
הנאשם משה בכר, היה הבעלים של צ'יינג' בשם "אקסקש בע"מ", לפי הנטען, דרכו הולבנו כספי ההימורים בהיקף של למעלה 16 מיליון שקלים. בכר מואשם בכך שסיפק שירותי מטבע שונים תוך הסתרת זהותם של הגורמים המעורבים, ונמנע מדיווח כדין על העברות כספים, שנעשו ללא זיהוי מלא של מקבלי השירות. בנוסף הואשמו הנאשמים בעבירות מס שונות בכך שלא דיווחו על רווחיהם העצומים למס הכנסה ולא שילמו על כך מס כדין.