סך הכל ניגשו 2,492 אנשים לבחינות הלשכה: 1,368 מתמחים שניגשו לבחינות בפעם הראשונה ומתוכם עברו כשני שליש 479 נבחנים ניגשו בפעם השנייה ושיעור המעבר שלהם עומד על 22 אחוזים בלבד בנוסף ניגשו בפעם השלישית 645 נבחנים ומתוכם עברו 36 אחוזים.
שלושת המוסדות עם אחוז העוברים הגבוה ביותר לא השתנה גם הפעם והם: האוניברסיטה העברית עם ממוצע של 94%, מיד אחריהם אוניברסיטת תל אביב עם 86% ולאחר מכן המרכז הבינתחומי עם 85%. בתחתית הרשימה עומדת המכללה האקדמית כרמל עם 20%, מעל 'עולים' עם 28% ובמקום השלישי מלמטה נמצא המרכז האקדמי שערי משפט עם 31%.
בהתפלגות לפי המקום התמחות אחוז העוברים הגבוה ביותר עומד על 72% ונמצא אצל המתמחים בפרקליטות יחד עם ממוצע הציון הגבוה ביותר שעומד על 64.1. לעומת זאת, אחוז העוברים הנמוך ביותר שעומד על 44% נמצא דווקא בקרב המתמחים במשרדים הפרטיים יחד עם ממוצע הציון הנמוך ביותר שעומד על 57.0.
ראש לשכת עורכי הדין, עו"ד אבי חימי, התיחס לתוצאות והתייחס למהלך שהוביל למנות ועדה לבחינת מבחני ההסמכה לאור ריבוי הנכשלים בשנים שעברו ואמר : "אני מברך את המצטרפים החדשים למשפחת עורכי הדין בישראל ומאחל להם הצלחה בדרכם החדשה. בחודשים הקרובים נקבל את המלצות הוועדה בראשות כבוד השופט דוד חשין, לבחינת הסמכת עורכי הדין, ואין לי ספק שמסקנותיה יובילו להסדרה של תהליך זה. כך נוכל לשמור על איכות מקצוע עריכת הדין ובמקביל ליצור מסלול הכשרה מתאים וראוי למי שמבקש להצטרף למשפחת עורכי הדין בישראל. אני קורא לכל אחת ואחד מהם ליטול חלק במגוון הרחב של הפעילויות שמעמידה הלשכה לציבור עורכי הדין".